Όλοι οι μύθοι για τα ζώδια που πρέπει να καταρρίψεις

Όλοι οι μύθοι για τα ζώδια που πρέπει να καταρρίψεις
Όλοι οι μύθοι για τα ζώδια που πρέπει να καταρρίψεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, οι Κριοί είναι πεισματάρηδες, οι Λέοντες γουστάρουν πολύ τον εαυτό τους και οι Καρκίνοι είναι επίμονοι — σωστά; Μάλλον λάθος! Οι κοινοί μύθοι για τα ζώδια καταρρίπτονται από τα στοιχεία τους (φωτιά, γη, αέρας και νερό). Ξεκινάμε με τα ζώδια της φωτιάς, μετά της γης, μετά του αέρα και τέλος, του νερού.

Μύθος του Κριού: Εγωιστές και πάντα πρώτοι σε όλα

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, που κυβερνάται από τον Άρη. Όταν οι Κριοί προσηλώνονται σε μια ιδέα, είναι πρωτοπόροι. Δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να αποσπάται από λεπτομέρειες. Εάν ζεις με έναν Κριό, ακολουθήσε το παράδειγμά του. Μάθε πού θέλουν να σας πάνε και γιατί! Μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μύθος του Λέοντα: Ναρκισσιστές και εγωπαθής

Στους Λέοντες αρέσει η προσοχή. Κυβερνούνται από τον Ήλιο, το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά μάντεψε: Η ενέργειά τους ακτινοβολεί προς τα έξω. Εάν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή, θα έχεις τον πιο ένθερμο και περιποιητικό σύμβουλο. Αν ζεις με έναν Λέοντα ξέρεις ήδη ότι μπορεί να σε βγάζει από τις κακοτοπιές και τα προβλήματα χωρίς γρατσουνιά.

Μύθος του Τοξότη: Πάντα ταξιδεύουν και δεν μπορούν να μείνουν σταθεροί

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία. Σίγουρα, είναι συχνά στον δρόμο. Έτσι, αν ζεις με έναν Τοξότη δημιουργήστε μαζί ένα project στο οποίο μπορείτε να δουλέψετε παρέα. Μπορεί τελικά να ενδιαφέρονται περισσότερο για μια ανακαίνιση κουζίνας παρά για την επόμενη σφραγίδα του διαβατηρίου τους!

Μύθος του Ταύρου: Είναι αργοί, πεισματάρηδες και κολλημένοι στο ίδιο σημείο

Στον Ταύρο αρέσει να παίρνει το χρόνο του. Δεν βιάζεται. Οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και του ρομαντισμού. Πρέπει να κινούνται με πιο “γεμάτο” ρυθμό, ώστε να μπορούν να τσεκάρουν όλες τις όμορφες λεπτομέρειες γύρω τους και να τις φέρουν στο σπίτι για να τις απολαύσετε μαζί. Εάν ζεις με έναν Ταύρο που έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο, νοιάσου να μάθεις γιατί. Υπάρχει μάλλον κάτι που πρέπει να δεις κι εσύ.

Μύθος του Παρθένου: Είναι τελειομανείς και εμμονικοί με την καθαριότητα

Η αλήθεια είναι πως όταν ένας Παρθένος αποφασίζει να καθαρίζει μπορεί να το κάνει τόσο παθιασμένα που να σπάσει τη σκούπα! Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο. Όταν αποκτήσουν ένα χόμπι, θα το βρεις παντού στο σπίτι. Εάν ζεις με έναν Παρθένο, φρόντισε να έχεις αρκετό χώρο στο σπίτι για όποιο κι αν είναι το τελευταίο ενδιαφέρον του!

Μύθος του Αιγόκερω: Είναι εργασιομανείς, παντρεμένοι με τη δουλειά τους

Ο Αιγόκερως είναι το πιο σκληρά εργαζόμενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη του περιορισμού. Αν ζεις με έναν Αιγόκερω, ξέρεις πόσο αγαπάει να ενδιαφέρεσαι και να ρωτάς για τη δουλειά του και τις φιλοδοξίες του κι εκείνος περιμένει να μάθει τις δικές σου! Όταν έρθει η ώρα να γιορτάσετε μια νίκη, θα έχετε μαζί υπέροχες διακοπές και πάρτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να σου δώσει.

Μύθος των Διδύμων: Είναι διπρόσωποι και δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς

Οι Δίδυμοι είναι δύο. Κυβερνούνται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο. Έχουν πάντα ανάγκη να ξέρουν. Επομένως, εάν ζεις με έναν Δίδυμο, ενδιαφέρσου για τον τρόπο που ανακαλύπτει τη ζωή. Κάνε ερωτήσεις: «Τι πιστεύεις για αυτό; Τι νιώθεις για αυτό;» Η επαφή του μυαλού με την καρδιά είναι η ίδια διαδρομή για όλους τους προορισμούς.

Μύθος των Ζυγών: Είναι ένα από τα πιο συνεργάσιμα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Ας ηρεμήσουμε. Αν και έχουν σύμβολο τη ζυγαριά, δεν είναι πάντα σε τέλεια ισορροπία. Οι Ζυγοί είναι πραγματικά υπέροχοι στο να βλέπουν την όμορφη πλευρά των πάντων, επειδή κυβερνούνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της γοητείας. Ωστόσο, όταν θέλουν να γίνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους δεν θα κάνουν πίσω. Έτσι, αν ζεις με Ζυγό, ετοιμάσου για πολλές διαπραγματεύσεις.

Μύθος των Υδροχόων: Είναι χαλαροί και ο καλύτερος φίλος όλων

Αυτό ισχύει για τις πρώτες μέρες της γνωριμίας με έναν Υδροχόο, αλλά όταν θα γνωριστείτε καλύτερα θα δεις ότι ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και θέλει να κάνει τα πράγματα μόνος του, με τον τρόπο του. Εάν ζεις με έναν Υδροχόο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις ποια είναι η ρουτίνα και το πρόγραμμά του και να περιμένεις να δεις αν θα τα καταφέρετε μαζί.

Μύθος για τον Καρκίνο: Προσκολλώνται 

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι η διάθεσή τους αλλάζει συνέχεια. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες μέρες που ένας Καρκίνος θα έχει ανάγκη και θα θέλει αγκαλιά. Την επόμενη μέρα όμως μέρα απλά ανυπομονεί να απομακρυνθεί από εσάς.

Μύθος του Σκορπιού: Είναι εθισμένοι στο σεξ

Οι Σκορπιοί είναι ένα ερωτικά προικισμένο ζώδιο. Αν λοιπόν έχεις έναν Σκορπιό στο κρεβάτι σου, να ξέρεις ότι επιτέλους έρχεται χειμώνας.  Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις δικά σου πράγματα να κάνεις χωρίς εκείν@ για τις περιόδους που απομονώνονται για να επαναφορτιστούν.

Μύθος των Ιχθύων: Είναι ονειροπόλοι 

Ο Ιχθύς είναι το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και περιλαμβάνει την ενέργεια όλων των ζωδίων. Εάν ζεις με έναν Ιχθύ, μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει ότι απλώς κάνουν πράγματα, χωρίς προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να επιβάλουν τίποτα, απλά κάνουν ό,τι είναι να γίνει.

 

Διάβασε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα ζώδια της Γης