Ποια είναι τα 3 πιο ύπουλα ζώδια που θα συναντήσεις;

Ποια είναι τα 3 πιο ύπουλα ζώδια;
Ποια είναι τα 3 πιο ύπουλα ζώδια;

Τα γνωρίζουμε ως αθώα και ήσυχα ζώδια, παρόλα αυτά μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικά και ύπουλα. Οι τύποι αυτοί ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι και μπορεί να στην φέρουν πραγματικά εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει τεράστια υπομονή και μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αν δεν συμπαθεί κάποιον δεν θα το δείξει, αλλά αντιθέτως θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Οπότε, δεν θα καταλάβεις τι πραγματικά σκέφτεται για σένα. Ο Ταύρος απεχθάνεται το ρίσκο και τις αλλαγές και προτιμά να κρατάει μια διπλωματική συμπεριφορά παρά να γκρεμίσει τις σχέσεις γύρω του και να είναι στον αέρα. Είναι πολύ ήσυχος στη συμπεριφορά του, αλλά αρκετά εκδικητικός αν τον πληγώσεις.

 

Καρκίνος

Όσο μεγάλη είναι η φήμη του Καρκίνου ως υπερβολικά ευαίσθητου, άλλη τόση είναι η ικανότητά του να σε κοροϊδέψει. Πιστεύει στο ρητό που λέει «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα», γι’ αυτό και δύσκολα θα καταλάβεις αν σε αντιπαθεί ή όχι.

 

Δίδυμος

Δίδυμος και συναισθηματισμός, δε συναντήθηκαν ποτέ. Πάντα σκέφτεται τι τον βολεύει και τι τον συμφέρει, ανάλογα με την περίσταση. Να θυμάσαι πως κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει όλα όσα του είπες εναντίον σου για να βγει αυτός κερδισμένος. Απεχθάνεται να του κάνεις κριτική και είναι τρομερά απρόβλεπτος. Οι πράξεις του εξαρτώνται από τη διάθεσή του και αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη.

 

Διάβασε ακόμα: Ποια ζώδια δε βλέπουν τα προβλήματα στις σχέσεις τους;