Ζευγάρια με ίδιο ζώδιο – Λειτουργεί ή όχι;

Ζευγάρια με ίδιο ζώδιο - Λειτουργεί ή όχι;
Ζευγάρια με ίδιο ζώδιο - Λειτουργεί ή όχι;

Τι γίνεται με τα ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο; Τα κοινά στοιχεία τους θα τους ενώσουν ή θα τους φέρουν σε απόλυτη ρήξη; Οι αστρολόγοι είναι εδώ για να μας λύσουν το μυστήριο.

 

Ποια είναι τα υπέρ

Σύμφωνα με την λογική, αν εσύ και το ταίρι σου ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, η επικοινωνία μεταξύ σας είναι σχετικά εύκολη. Λίγο η κοινή κοσμοθεωρία, ο τρόπος ζωής και σκέψης και λες πως όλα είναι καλά. Στην πραγματικότητα, όμως, μια τέτοια σχέση μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη για ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο.


Ποια ζευγάρια επιβιώνουν

Ταύρος

Οι Ταύροι τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους. Είναι αρκετά ρεαλιστές κι ακόμη κι αν στην πορεία κάτι χαλάσει, απλώς θα συμφωνήσουν ότι καλύτερα να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Λέων

Το ίδιο ισχύει και με τα λιοντάρια. Όταν ένας Λέων πιεστεί, ο άλλος θα υποχωρήσει κι έτσι, οι πιθανότητες να συνυπάρξουν είναι μεγαλύτερες.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, το βασικότερο σε μια σχέση είναι η αρμονία. Εν ολίγοις, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν τη σχέση τους σε μια ισορροπία.

Ιχθύες

Δεδομένου ότι τα ψαράκια είναι ικανά να φτάσουν στα άκρα και να θυσιαστούν γι’ αυτόν που αγαπούν, μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν μια σχέση ευτυχισμένη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δένουν πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι ανεξάρτητοι, σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου κι έτσι ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

 

Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους

Κριός

Η σχέση μεταξύ Κριών είναι απλώς κουραστική, αφού συνήθως κυνηγά ο ένας τον άλλον χωρίς αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Γίνεται ένας απρόβλεπτος τύπος σαν τον Δίδυμο να κάνει σχέση με έναν εξίσου απρόβλεπτο; Μάλλον όχι!

Καρκίνος

Η σχέση μεταξύ Καρκίνων είναι γενικά τοξική. Παρότι ένας Καρκίνος απαιτεί ειδική μεταχείριση από τους άλλους, εκείνος μπορεί να είναι εξαιρετικά αναίσθητος με τον σύντροφό του.

Αιγόκερως

Δύο τύποι που είναι εξουσιαστικοί, χωριό δεν μπορούν να κάνουν. Απλό.

Υδροχόος

Το ίδιο ισχύει και σ’ αυτήν την περίπτωση. Δύο Υδροχόοι μαζί δεν πάνε, διότι η ανάγκη τους να είναι μόνοι ή με άλλους κυμαίνεται σε ακραίες διακυμάνσεις όλη την ώρα.

Σκορπιός

Εδώ είναι στοίχημα. Ή δυο Σκορπιοί θα τα πάνε τέλεια ή θα καταστραφούν. Σε γενικά πλαίσια, είναι ακραίες προσωπικότητες, οπότε καταλαβαίνεις ότι ζορίζει το πράγμα.

 

Διάβασε ακόμη: Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου στο σεξ