Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου
Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβρης μόλις έκανε την είσοδό του και δυστυχώς προβλέπεται δύσκολος μήνας για 3 ζώδια, λόγω του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα εδώ.

 

Τα τρία άτυχα ζώδια του Σεπτεμβρίου

Κριός

Ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου θα είναι έντονος και θα είσαι συνέχεια έτοιμη για καυγά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γλιτώσεις τις διαφωνίες στην εργασία σου. Η επαγγελματική κρίση είναι πολύ πιθανή, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις έντονο στρες. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε ταλαιπωρείσαι αρκετά και ίσως αυτό να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου γιατί θα πιεστείς.

Ζυγός

Να μετράς καλά τα λόγια σου, να έχεις υπομονή και ψυχραιμία και να προσέχεις όταν οδηγείς. Ολα σου φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα και οι ανασφάλειές σου χτυπούν κόκκινο. Ο ανταγωνισμός στην εργασία θα είναι έντονος και ίσως κάποιοι να συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου. Καλό είναι εσύ να μην αναμειχτείς σε κουτσομπολιά και σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.

Καρκίνος

Οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές και δυσανάλογες με τα γεγονότα. Θα έχεις διαπληκτισμούς με άτομα συγγενικά ή και με τον σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεις την γνώμη σου γιατί φαίνεται μερικές φορές σαν να την επιβάλεις. Δώσε προσοχή τι λες και σε ποιον το λες γιατί κάποιοι θα σου επιτεθούν και ιδιαίτερα στα social media.

 

Διάβασε ακόμα: Ζώδια και ειλικρίνεια – Ποια είναι τα φαβορί;