Τα 3 ζώδια που σκάνε από τη ζήλεια τους στις επιτυχίες των άλλων

Τα 3 ζώδια που σκάνε από τη ζήλια τους στις επιτυχίες των άλλων
Τα 3 ζώδια που σκάνε από τη ζήλια τους στις επιτυχίες των άλλων

Κάποια ζώδια διαχειρίζονται πολύ δυσκολότερα τη ζήλεια σε σχέση  με κάποια άλλα. Απλώς δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν ότι κάποιος τα κατάφερε καλύτερα από αυτούς. Κατά βάθος, εκεί που μόνο εκείνοι βλέπουν, θα ήθελαν να είναι στην θέση του άλλου προσώπου και σίγουρα θα ζηλέψουν με κάθε επιτυχία του.

Θα λυπηθούν μεν με την λύπη σου (καλά, δεν θα το κάνουν και πρόβλημα δικό τους), αλλά δεν θα χαρούν πραγματικά με την χαρά σου. Ποια ζώδια λες ότι είναι στην λίστα;

 

Κριός

Τα 3 ζώδια που σκάνε από τη ζήλια τους στις επιτυχίες των άλλων
Style Caster

Ο Κριός θέλει να έχει πάντα την πρώτη θέση, δε δέχεται την ήττα και είναι φύσει ανταγωνιστικός. Από την ανταγωνιστικότητα αυτή είναι που θα καταλάβεις και τη ζήλεια του. Μην περιμένεις, επομένως, να χαρεί με την επιτυχία σου γιατί μάλλον θα απογοητευτείς πολύ άσχημα. Απλώς δέξου ότι δε δέχεται κανένας να τα πηγαίνει καλύτερα απ’ αυτόν.

 

Καρκίνος

Style Caster

Οι Καρκίνοι αν είναι καλοί σε κάτι είναι να κρύβουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Παριστάνουν συνήθως τα θύματα και δε θα σε αφήσουν ποτέ να καταλάβεις πόσο πολύ σε αντιπαθούν ή σε ζηλεύουν. Όταν, όμως, μπουκώσουν, θα στα βγάλουν όλα με ένα πικρόχολο σχόλιο που θα κάνει για 1000 μεγάλους καυγάδες. Αν εσύ πετυχαίνεις, αυτός μέσα του βράζει. Αυτό να κρατήσεις.

 

Σκορπιός

StyleCaster

Κάπως έτσι είναι και οι Σκορπιοί. Ούτε αυτοί θα σου κάνουν την χάρη να καταλάβεις πώς νιώθουν κι αν ζηλεύουν. Δεν θα μάθεις ποτέ αν σε κοιτάει με μισό μάτι ή αν χαίρεται. Συνήθως, βέβαια, αυτός ζηλεύει σε θέματα αισθηματικά. Πρόσεχε, γιατί θα σε δαγκώσει.

 

Διάβασε ακόμα: Τα ζώδια που δεν θες με τίποτα να γίνουν εχθροί σου