Μυστικά για την τέλεια διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Μυστικά για την τέλεια διακόσμηση εξωτερικού χώρου
Μυστικά για την τέλεια διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Καλοκαιράκι, ζέστη και τι καλύτερο από το να βγεις στη βεράντα ή το μπαλκόνι σου; Διάβασε παρακάτω τα πιο ωραία μυστικά για την τέλεια διακόσμηση εξωτερικού χώρου και ξεκίνα την ανακαίνιση τώρα.

 

Βάλε φως

Μυστικά για την τέλεια διακόσμηση εξωτερικού χώρου
Pinterest

Οκέι, ναι, είναι εξωτερικός χώρος και -μάλλον- έχει ήδη αρκετό φως, τι γίνεται, όμως, το βράδυ; Κατά τη διακόσμηση του εξωτερικού σου χώρου, μην παραμελήσεις να επενδύσεις σε λάμπες, φωτάκια και τεχνητό φωτισμό, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ακόμη πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

Βάλε σκιά

Pinterest

Κάποιοι αγαπούν τον ήλιο, κάποιοι τη σκιά. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να μεριμνήσεις και για τα δύο κατά τη διακόσμηση της αυλής του σπιτιού. Αν δεν έχεις τα χρήματα για να ξοδέψεις σε μια τέντα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πανί σκίασης. Εξίσου πρακτικό και στιλάτο!

 

Βάλε χρώμα

VAGABOMB

Αν δε σκοπεύεις να βάψεις ολόκληρο τον εξωτερικό σου χώρο, μπορείς να προσθέσεις μικρές πινελιές. Μπορεί να πρόκειται για μερικές χρωματιστές γλάστρες ή ένα πιο έντονο χρωματικά τραπέζι ή καρέκλες.

Μπορεί να μην το βλέπεις έτσι, όμως ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σου πρέπει να φαίνεται σαν προέκταση του εσωτερικού. Διάλεξε άνετα έπιπλα, διακοσμητικά μαξιλάρια και χαλιά. Έτσι, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις έναν ζεστό και οικείο εξωτερικό χώρο.

 

Μην παραγεμίζεις

Pinterest

Όσο εντυπωσιακά κι αν φαίνονται ορισμένα «μπουκωμένα» μπαλκόνια και βεράντες που χαζεύεις στο Pinterest, να θυμάσαι πως το minimal είναι πάντα η καλύτερη προσέγγιση σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση. Βάλε μόνο τα απαραίτητα έπιπλα, φώτα και χρώματα και μείνε εκεί. Κατά τη διακόσμηση του εξωτερικού σου χώρου, θέλεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ευάερο, που σίγουρα δεν θα σε κάνει να πνίγεσαι!

 

Διάβασε ακόμη: Διακόσμηση μπαλκονιού: Οι πιο όμορφες λύσεις