Ποια είναι τα μπαρ με μουσική για μοναδικές εξόδους στην Αθήνα;

Ποια είναι τα μπαρ με μουσική για μοναδικές εξόδους στην Αθήνα;
Ποια είναι τα μπαρ με μουσική για μοναδικές εξόδους στην Αθήνα;

Τα ηχεία των μπαρ της πόλης άρχισαν πάλι να ηχούν και ήρθε η ώρα εμείς να ξαναπιάσουμε σταντ, μπάρες και καρέκλες για να πιούμε τα ποτά μας με ωραίες μελωδίες. Ποια είναι, λοιπόν, τα μπαρ με μουσική που θα μας χαρίσουν μοναδικές εξόδους στην Αθήνα;

 

Drunk Sinatra

Θησέως 16, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3313733

Το Drunk Sinatra κλείνει μια δεκαετία λειτουργίας κι αυτή είναι η ωραιότερη ώρα για να απολαύσεις γευστικά κοκτέιλ, ψαγμένα spirits και μοναδικές μελωδίες. Τα ποτά στα 7€ και τα κοκτέιλ στα 8€.

 

Uncle Tan’s

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, τηλ.: 210 4510011

https://www.instagram.com/p/CWvSaYJM5Zh/

Αυτό δεν είναι ένα απλό μπαρ με μουσική στην Αθήνα. Εδώ θα πας ένα ταξίδι ως την Ασία και τη Σιγκαπούρη, αφού θα απολαύσεις ασιατικά spirits και ασιατικές γεύσεις. Πίσω από την μπάρα θα βρεις δυσεύρετα ασιατικά ποτά από την Ινδονησία, την Ιαπωνία, το Μπαλί και τις Φιλιππίνες, ενώ οι μουσικές κυμαίνονται σε hip-hop, soul & funk. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 10€ και τα απλά ποτά από τα 7€.

 

Μπρίκι

Δορυλαίου 6, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6452380

Αν αγαπάς τους ροκ και alternative ρυθμούς, θα λατρέψεις τις μουσικές εδώ. Το Μπρίκι δεν είναι απλώς ένα μπαρ, είναι μια ιδέα. Απόλαυσε το ποτό σου που ξεκινά από τα 7€ και ύστερα πήγαινε καπάκια για βρώμικο στη Μαβίλη για να ισιώσεις.

 

Closer Reloaded

Ναυαρίνου 12, Εξάρχεια, τηλ.: 210 3647437

Ενδεχομένως να το θυμάσαι στα τέλη των 90s. Το ιστορικό αυτό μπαρ διανύει την τρίτη του γενιά, έχοντας διατηρήσει το κοινό που το αγάπησε. Εδώ θα ακούσεις rock, darkwave, garage, post punk και synth μελωδίες και θα θαυμάσεις από κοντά αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς. Το απλό ποτό στα 6€ και τα κοκτέιλ από 7€.

 

Χοροστάσιο

Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ.: 210 3314330

https://www.instagram.com/p/BkCUiq2n87s/

Αν έχεις όρεξη για ταράτσα, τότε έλα στο Χοροστάσιο για να απολαύσεις μια μοναδική θέα στον φωτισμένο Λυκαβηττό. Ανοίγει Παρασκευές και Σάββατα με θεματικά πάρτι στην εναλλακτική σκηνή των 80s & των 90s. Το απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 8€.

 

Διάβασε ακόμα: Τα καφέ στην Πλάκα που πρέπει να επισκεφθείς